Mai multe gospodării din comuna Eftimie Murgu au fost afectate de inundaţii, marţi, în urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de meteorologi.

”În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate azi de ANM (cod portocaliu în intervalul orar 14.05-15.00), mai multe gospodări din comuna Eftimie Murgu au fost afectate de inundații. Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Bozovici au intervenit pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice și au evacuat apa din 10 gospodării din comună” transmite plt. maj. Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al ISU ”Semenic”.

Timp de mai multe zile județul s-a aflat sub avertizări hidrologice de inundații, situație despre care Realitatea de Reșița a scris.

De asemenea la Ministerul Apelor și Pădurilor a fost convocat Comitetul Ministerial pentru Situații de Urgență cu scopul de a fi pregătiți pentru astfel de posibile inundații, cum a fost și cea de la Eftimie Murgu.

Articolul precedentOperațiile oprite la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, stocul de anestezic este aproape epuizat
Articolul următorDirectorul de la CPV Reșița joacă table cu bătrânii