Metoda este una atât managerială cât și umană pentru că îi permit directorului să se apropie de beneficiari dar, în același timp, crează și o empatie între unii și ceilalți și poate afla direct de la ei eventualele probleme.

Mirel Sabo, directorul Centrului pentru Persoane Vârstnice Reșița, a răspuns provocării beneficiarilor străduindu-se să se ridice la nivelul așteptărilor acestora la jocul de table.

Bătrânii devin mai comunicativi atunci când se simt ca parte dintr-o comunitate. Vorbesc unii cu ceilalți, comentează știrile împreună, deapănă amintiri, împărtășesc credințe și idealuri sau fac schimb de impresii.
”Socializarea și petrecerea timpului liber cu scopul satisfacerii nevoilor afective, de recunoaștere socială, de manifestare a experienței de viață, de a interacționa sau de a stabilii relații sociale, poate face minuni în cazul vârstnicilor.

Socializarea dezvoltă un sentiment de apartenență, ascute mintea și îi ajută să rămână conectați în lumea reală!” scrie pe contul de Facebook al CPV Reșița.

Articolul precedentInundații în comuna Eftimie Murgu FOTO – VIDEO
Articolul următorAvansări în termen la Jandarmeria Caraș-Severin