Un serios incendiu a izbucnit în această dimineață la o casă cu etaj din comuna Văliug, doar intervenția promptă a pompierilor făcând ca incendiul să nu se extindă.

”La ora 03.15, a fost anuntat prin apel 112, un incendiu la o locuunță tip casă cu etaj, în zona unității administrativ teritoriale Văliug. La fața locului s-au deplasat de urgență 3 echipaje de pompieri din cadrul Detasamentului de pompieri Resita si un echipaj SMURD, la fata locului sosind si un echipaj din cadrul SVSU Valiug. Pompierii militari au reusit sa lichideze incendiul dupa aproimativ o oră, neinregistrandu-se victime. A ars parterul casei ( aprox 250 mp)” susțin pompierii militari.

Cauza probabilă a incendiului, spun pompierii, ar fi scantei ori jar aprins plecate din sistemul de încălzire. A ars în întregime tot ce era la parterul imobilului, etajul fiind si el afectat de fum.

”La incendiul de la Văliug, au fost prezenti și jandarmi din cadrul Postului de jandarmi montani Valiug, care au asigurat zona și au reușit să evacueze autoturismul aflat în curtea casei afectate de incendiu, până la sosirea pompierilor militari” mai transmit reprezentanții ISU Semenic.

Articolul precedentParastas la doi ani de la moartea regelui Mihai, la Curtea de Argeș
Articolul următor70% din cazurile de diabet pot fi prevenite sau întârziate