turisti inzapeziti pe slatina timis-valiug interventie jandarmi montani

Un grup de turiști din Timișoara nu a respectat indicatoarele rutiere care interziceau accesul pe un drum închis circulației în perioada de iarnă și au rămas înzăpeziți.

”Trei timișoreni, înzestrați cu SUV, nu au crezut în indicatorul rutier, drum interzis, încercând să se deplaseze spre localitatea Slatina Timiș dinspre Văliug, în seara de 13 ianuarie. În aproximativ 2 km, aventura celor trei s-a încheiat, rămânând blocați în nămeți.
Prin apel la numărul de urgență 112, cei tinerii au solicitat sprijinul jandarmilor montani, pentru a deszapezi autoturismul

Preț de 70 de minute, jandarmii s-au luptat cu frigul și zăpadă, reușind să repună pe partea carosabilă mașina de peste 2000 kg.
Pentru un sejur minunat în zona montană, obligatoriu trebuie respectate indicațiile jandarmilor și a indicatoarelor montane, dar și rutiere” spune plt. maj. Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin.

Articolul precedentSCANDALOS! Un reșițean de 35 de ani târa leșurile a doi porci după microbuz, pe bulevardele Reșiței VIDEO
Articolul următorAlertă ANM: Cod portocaliu de vreme severă imediată în județul Caraș-Severin