Astăzi, 07 februarie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, emis pe numele unui tânăr de 21 de ani, din Scăiuș, bănuit că în cursul anului trecut ar fi sustras rame pentru stupi de albine, din extravilanul localității.

În urma percheziției efectuate, polițiștii au găsit la domiciliul acestuia, o armă neletală cu aer comprimat, din categoria celor supuse autorizării, pentru  care nu a putut prezenta documente legale, 50 de rame pentru stupi de albine, despre care există presupunerea rezonabilă că ar fi fost sustrași in cursul anului trecut și 3 metri cubi de material lemnos pentru care nu ar fi deținut documente de proveniență.

”Polițiștii au luat măsura ridicării armei neletale cu aer comprimat și a 17 rame pentru stupii de albine, restul de rame fiind lăsate în custodia tânărului până la finalizarea cercetărilor.

De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional pentru că nu ar fi deținut documente legale pentru materialul lemnos găsit, care i-a fost lăsat în custodie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării și se continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița” ne informează inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Articolul precedentȘi Universitatea încurajează Reșița să treacă pe verde FOTO
Articolul următorVIDEO Migranții forțează întrarea în spațiul UE la frontiera cu Serbia și pe Dunăre