În urmă solicitării Primăriei Băile Herculane , începând din dată de 14 Noiembrie 2019, operatorul S.C Ecologia Băile Herculane SRL va  trece la colectarea deșeurilor menajere din poartă în poartă.

În acest caz, se vor pune la dispoziție beneficiarilor serviciului de colectare a deșeurilor menajere , câte o pubelă de 120 litri de culoarea neagră , în mod gratuit în folosință. Acestea vor fi disponibile astfel: pentru fiecare stradă se vor anunţa proprietarii de gospodării cu 5 zile înainte de desfinţarea punctelor comune de colectare, fiecare proprietar se va prezența în 5 zile de la primirea anunţului la sediul societăţii pentru încheierea unui proces verbal de predare – primire, care va cuprinde şi programul de ridicare.

În ceea ce privește perioada următoare, se vor pune la dispoziție beneficiarilor de salubrizare pubele de culoare verde sau saci menajeri pentru ridicarea deșeurilor reciclabile. .

Ridicarea deșeurilor va avea loc de cel puțin 2 ori pe săptămâna conform unui calendar stabilit pentru fiecare stradă.

Acest serviciu de colectate a deșeurilor menajere și reciclabile vor fi disponibile doar gospodăriilor care au încheiat un contract de prestări servicii cu operatorul.

 

Articolul precedentSituație delicată pentru pompierii militari: un bărbat a fost prins de un mal de pământ FOTO
Articolul următor13 octombrie – Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, ce vă recomandă pompierii