Pompierii din Caraș-Severin au intervenit pentru salvarea unei persoane care a fost surprinsă sub un mal de pământ în timp ce efectua lucrări de excavație într-o gospodărie din Reșița.

Potrivit ISU Caraș-Severin, accidentul a avut loc sâmbătă pe strada Teilor din Reșița, unde un mal de pământ s-a prăbușit peste o persoană care efectua lucrări de excavație în curtea unei case.

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri militari, din care unul SMURD, un echipaj SAJ și unul de Poliție.

La sosirea pompierilor, victima era acoperită de pământ până la brâu, dar conștientă și cooperantă. Intervenția a fost dificilă pentru că victima avea un picior prins sub o conductă.

„Intervenția a fost dificilă din cauza faptului că unul din membrele inferioare ale persoanei era prins sub o conductă de scurgere și din cauza spațiului îngust de acționare, dar mai ales din cauza riscului unei noi surpări”, a transmis plt. maj. Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

Victima a fost scoasă și predată echipajului SAJ care i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului și apoi a transportat-o la UPU Reșița, pentru mai multe investigații.

Articolul precedentProiect de aproape 7 milioane de lei pentru extinderea, modernizarea și dotarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara
Articolul următorStațiunea Băile Herculane trece la colectarea selectivă a deșeurilor