Trei tineri, din Râmnicu Vâlcea și Reșița, riscă închisoarea după ce au dat o spargere la un magazin din comuna argeșeană Cuca. Au tăiat grilajul și lacătele, plecând din unitate cu bani, băuturi alcoolice și țigări!

 

Dosarul celor trei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Dacă vor fi găsiți vinovați cei trei riscă închisoarea. 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au finalizat cercetările după ce au refăcut pas cu pas firul evenimentelor. S-a stabilit că în noaptea de 8 spre 9 februarie, doi frați, de 23 ani, respectiv 29 de ani, ambii din Reșița și complicele lor de 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea, au mers în comuna Cuca cu mașina vâlceanului.

S-au dus la magazin și au tăiat grilajul și lacătele. Au furat coniac și peste 100 de pachete de țigări, în valoare de 3.000 de lei. Într-un sertar au găsit 4.000 de lei și 500 euro, furând și banii.

Înainte să părăsească localitatea au încercat să dea o spargere la o locuință, unde au forțat o fereastră. Nu au reușit să intre așa că au renunțat, văzându-și de drum. După ce au fost identificați, pe numele celor trei a fost întocmit dosar penal sub acuzația de furt calificat și tentativă de furt. 

 

 

 

Articolul precedentSpitalul de Boli Infecțioase din Timișoara va trata doar pacienți cu coronavirus
Articolul următorCentrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare, închise