Consiliul Județean Caraș-Severin a avut prima ședință extraordinară în  mod online, deși consilierii județeni au fost prezenți în sală, dar ceilalți participanți au putut urmări dezbaterile live, pe facebook, live redat și de pagina de facebook a Realității de Reșița.

Situația curentă de la nivel național impune măsuri rapide, iar în județ se depun toate eforturile pentru sprijinirea celor două mari unități spitalicești din Caraș-Severin, Spitalul Județean de Urgență Reșița și Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.

Președintele Partidului Mișcarea Populară Caraș-Severin, Ionuț Popovici informează că în ședința extraordinară din 24 martie, a fost votată alocarea sumei de 952 mii lei pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița, bani destinați achiziției de echipamente medicale performante atât de necesare pacienților, de la aparate de ventilație, defibrilatoare și până la aparatul necesar detecției noului coronavirus (RT-PCR).

,,La Caransebeș, Spitalul Municipal, care nu este subordonat Consiliului Județean Caraș-Severin, va folosi suma de 800 mii lei pentru reabilitarea rețelei de distribuție oxigen medical și cumpărarea aparaturii medicale pentru depistarea și intervenția COVID-19”, a mai spus liderul politic. .

Articolul precedentCoronavirus, Scenariul 4: Cele mai DURE măsuri luate în România în ultimii 30 de ani!
Articolul următorCând începe școala și ce se va întâmpla cu examenele naționale