Furtuna creată la finele săptămânii trecute în filiala Mehedinți a PRO ROMÂNIA pare să se risipească. Potrivit invormațiilor de atunci, împuternicirea lui adrian Duicu la conducerea filialei încetase, iar secretarul general Ioan Mocioalcă fusese trimis să conducă organizația județeană și să organizeze campania electorală. Doar că Mocioalcă l-a desemnat din nou pe Duicu să conducă și să organizeze PRO ROMÂNIA.

Pentru foarte scurt timp, la PRO ROMÂNIA Mehedinți a fost nebunie! Președintele de până acum al filialei județene, Cornel Stroescu, nu s-a lăsat schimbat din funcție și a creat o întreagă nebunie în filială. Asta în ciuda faptului că îi amenință pe șefi cu demisia!

Așa se face că la patru zile de la numirea oficială la comanda PRO ROMÂNIA a lui Adrian Duicu, printr-o împuternicire semnată chiar de Victor Ponta, a fost nevoie să vină la Severin Ioan Mocioalcă în persoană, în calitatea sa de secretar general, pentru a face ordine.

Ioan Mocioalcă nu a fost prea mulțumit de ceea ce a găsit la Severin și nici în filiala Mehedinți, adică o delăsare și o debandadă totală. Printre anomaliile descoperite aici de secretarul general al PRO ROMÂNIA este și faptul că, în prag de alegeri, partidul nu are organizații locale în toate localitățile. Mai mult, în județ nu este expus nici un banner și nici un afiș, iar despre filiala lui Ponta, în afară de Stroescu nu mai știe nimeni. Mai mult, Ioan Mocioalcă a declarat că Stroescu nici nu a fost de acord să îl recunoască de șef.

Ce s-a întâmplat de fapt poți citi pe Realitatea de Mehedinți

Articolul precedentPrimarul Adrian Torma vrea drum expres de la Moldova Nouă la Moravița, ministrul Cuc promite doar modernizarea DN 57 VIDEO
Articolul următorCozmin Gușă, detalii incendiare despre Realitatea TV