Cozmin Gușă, unul dintre acționarii Realitatea Media, oferă detalii incendiare despre intrarea în faliment a primului post de știri din România.

Cozmin Gușă este invitatul special al lui Denise Rifai la emisiunea „Legile puterii”, miercuri seara, începând cu ora 22.00.

Interviul poate fi vizionat LIVE aici, precum și pe pagina de Facebook a Realității.net.

Curtea de Apel București a declarat, luni seara, falimentul societății Realitatea Media. Informația a fost furnizată chiar de consultantul politic Cozmin Gușă în timpul emisiunii „Legile puterii” de luni. Detalii AICI

Completul de judecători de la Curtea de Apel care a admis pe 21 ianuarie 2019 recursul făcut de Realitatea Media este același care pe 1 aprilie a admis falimentul cerut de ANAF.

Citește și…

„Vrem să identificăm împreună cu avocații cum putem să blocăm această ciudățenie” – hotărârea de luni a Curții de Apel București de a infirma planul de reorganizare propus pentru Realitatea Media și de a trimite cauza la judecătorul sindic „în vederea intrării în faliment”, a declarat recent Cozmin Gușă.

Cum a fost executată Realitatea TV, magistraţii care au tras sforile pentru Dragnea

Un clan de magistrati „acoperiti” a tras sforile la ordinul lui Liviu Dragnea, pentru a împinge postul Realitatea TV în faliment, potrivit unei analize recente Ziua News.

Analiza citată aminteşte de ameninţările repetate ale lui Liviu Dragnea, din ultima vreme, la adresa postului Realitatea TV care i-a fost tot timpul ostil. De la ameninţări, Dragnea a trecut la fapte pentru că, potrivit ziuanews.ro, are interesul să excludă Realitatea TV din rândul posturilor de ştiri în momentul când începe campania electorală pentru europarlamentare, dar cu ţintă pentru campania la prezidenţiale, în care cel mai probabil se va înscrie.

Președintele Iohannis se învârte în jurul cozii în problema referendumului pe justiție, crede consultantul politic Cozmin Gușă. „L-a convocat tardiv, nu știe ce întrebare să adreseze și nici cum să ascundă de public substratul electoral al acțiunii sale”, mai spune Gușă, care a analizat, într-un editorial publicat miercuri, importanța schimbărilor din justiție.

Sugestie pentru KWI & Co: amnistie ba, grațiere condiționată, da

Subiecte pe aceeași temă

 

 

Articolul precedentMOCIOALCĂ ÎNTĂREȘTE POZIȚIA LUI DUICU LA VÂRFUL PRO ROMÂNIA MEHEDINȚI
Articolul următorMeteorologii sunt alertați de vijelii puternice în Caraș-Severin