Ingeri și demoni in vreme de Corona!

In timp ce majoritatea oamenilor de pe planeta sunt fascinați și panicați de răspândirea și agresivitatea coronavirusului, in vreme ce presa internațională este preocupata de punctele de vedere ale specialiștilor și dezbate măsurile impuse de starea de urgenta, când întregul interes al opiniei publice este legat de cum ne vom reveni economic după ieșirea din autoizolare și carantina,tăcuți dar eficienti au început sa prospere deja profitorii de criza, la fel de cinici, ticăloși și inumani ca privilegiații de război! Când mulțimile pierd, o mana de combinagii fără Dumnezeu fac miliarde, și pare ca nimeni nu ii deranjează!

Cu sprijinul jurnaliștilor de investigații putem sa prezentam un tablou al “descurcaretilor” in vremuri de restriște și mai ales sa aflam cum face Dragnea bani frumoși din pușcărie profitând de carantina

In partea a doua a emisiunii vom descoperii și oamenii minunați, eroii acestui timp nefast, care au găsit soluții, se implica și aduc plus valoare economiei românești!

Va aștept alături de:

BOGDAN CHIRIŢOIU, preşedinte Consiliul Concurenţei
MIHAI DARABAN, preşedinte Camera de Comerţ şi Industrii a României(CCIR)
BOGDAN COMARONI, jurnalist
SORIN MANEA, jurnalist
MARIAN FLOREA DIACONESCU, antreprenor
MARIAN ŞEITAN, antreprenor
ALEX DUMITRU, programator
GEORGE BĂDESCU, director executiv, Asociaţia Marilor Reţele Comerciale

Articolul precedentCreștere alarmantă a numărului de cazuri de coronavirus, în județul Timiș
Articolul următorKlaus Iohannis: „Eu personal voi sărbători Învierea Domnului acum, duminică, și pot să vă spun ce o să fac eu. O să stau acasă, împreună cu soția mea, Carmen. Vom fi numai noi doi”