Fostul secretar de stat, vicepreședinte de CJ și vicepreședinte al ANPM, Horia Irimia, a trimis dimineața, la ora 4, un mail cu zeci de capturi după conversațiile sale cu Marcel Vela, Andra Pleșa și Marius Isac.

Câteva ore mai târziu acesta a trimis un mail presei prin care spune că i-a fost violată corespondența și roagă să nu fie făcute publice discuțiile.

Ulterior, joi seara, la ședința BPJ a PNL Caraș-Severin se pare că s-ar fi susținut că acele discuții nu ar fi veridice, asta deși chiar din e-mailul al doilea trimis de către Horia Irimia reiese clar că sunt discuții reale: ”Cu regret am constatat ca persoane rau-voitoare au „spart” parolele pentru a accesa e-mail-ul meu privat precum si celelalte misjloace de corespondenta – Whatssup, SMS . Respectivele persoane au transmis – mai ales catre presa fragmente din conversatii la care nu au dreptul legal sa le acceseze si cu atat mai mult sa le difuzeze.

Pentru a induce in eroare presa si opinia publica, cei ce „au spart” parolele mele au TRIMIS de pe E-MAIL-UL meu privat diverse informatii si discutii private.

Anunt pe aceasta cale ca NU EU AM TRANSMIS PE EMAIL  RESPECTIVELE CONVORBIRI, MESAJE”.
Pentru că discuțiile respective relevă cum se face politică în Caraș-Severin și sunt discuții ale unor persoane publice, am considerat că aceste discuții sunt de interes public fapt pentru care le publicăm în cadrul galeriei foto de la acest articol.
Foto: Agerpres
Articolul precedentPompierii avertizează: cod portocaliu de vreme severă
Articolul următorRezultate Evaluare Nationala 2019 Caras-Severin – Toate notele elevilor din judet. Tabele complete