Traficul rutier a fost blocat vineri seara, pe Drumul Național 57, între Oravița și Moldova Nouă, în urma căderilor de pietre de pe versant. Mai multe echipaje de Poliție și ale ISU și DRDP Timișoara au acționat pentru eliberarea carosabilului. Circulația este, însă, îngreuiată și la această oră.

Potrivit ISU Caraș-Severin, din cauza ploilor din ultima vreme, sunt căderi de pietre de pe versant pe DN 57, între Naidaș si Moldova Nouă, mai multe echipaje lucrând la degajarea carosabilului.

„Căderi de pietre de pe versant pe DN57, între Naidaș și Moldova Nouă. Acționează SDN Orșova-District Moldova Nouă, Poliție, un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă și a început deplasarea către locul intervenției și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu două motopompe”, arată ISU Caraș-Severin.

”Pe DN 57, între localitățile Oravița și Moldova Nouă, mai exact pe raza localității Radimna, între km 114 – 117, traficul este blocat în urma unei căderi de pietre. La fața locului sunt 2 echipaje de poliție care au oprit traficul rutier, un echipaj de la ISU CS și echipaj de la SDN, actionându-se cu un buldo-excavator pentru îndepărtarea aluviunilor de pe partea carosabilă” a anunțat și Poliția.

Județul Caraș-Severin este sub cod galben de precipitații până sâmbătă dimineața.

UPDATE

Circulația rutieră este întreruptă pe anumite porțiuni de drumuri din cauza depunerilor de potol, pietre și crengi rupte, echipele Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri acționând pentru îndepărtarea lor, a anunțat un oficial al ministerului, în ședința comandamentului de inundații de la MAI.

Potrivit reprezentantului ministerului, în județul Neamț pe DN15 km 237, circulația este întreruptă, în județul Brașov DN 11B, în dreptul localității Sânzieni, pe DN 73A în dreptul localității Poiana Mărului și în zona Timișoara DN 57, în zona km 116, unde circulația se desfășoară pe un singur fir.

„Precizez faptul că pe toate aceste segmente de drumuri naționale, echipele Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri acționează cu forțe și mijloace proprii pentru îndepărtarea tuturor obstacolelor aflate pe partea carosabilă”, a declarat delegatul Ministerului Transporturilor.

Articolul precedentVreme capricioasă în aceste zile, la munte s-ar putea să ningă
Articolul următorAccident spectaculos pe DN 6, șoferul a fugit de la fața locului