Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici” Caraș-Severin marchează și anul acesta Ziua Internațională a Cititului Împreună (ZICI), împreună cu organizația Citim Împreună România.

Tema propusă în acest an este dedicată viitorului, al copiilor și al planetei deopotrivă, iar activitățile se vor desfășura  sub genericul „Citim împreună pentru a vindeca planeta!”

Cu acest prilej, în data de 5 februarie 2020, se vor organiza două sesiuni de lectură după cu urmează :

Ora 10.00 – la Școala Gimnazială Nr. 8 Reșița – bibliotecarul Erwin Josef Țigla va citi în limba germană alături de elevii cls. a VI-a (prof. coordonator Victoria Andraș)

Ora 11.00 – la Centrul de carte ,,Banatica” al bibliotecii (situat în incinta Casei de cultură a sindicatelor, et.2) – lectură în limba engleză și română a cărții ,,Pomul cel darnic” de Shel Silverstein, precum și mesaje din cartea activistei de mediu Greta Thunberg. Participă elevi de la Școala Gimnazială Nr. 2 Reșița (prof. coordonator Adina Tîmpa)

O prezentare despre posibilitățile de protejare a mediului înconjurător și reciclarea hârtiei va fi realizată de către Adriana Telescu, consilier APM Caraș-Severin.

Articolul precedentCod portocaliu sus, sus, sus, la munte… sus
Articolul următorModificări la înscrierea în clasa pregătitoare 2020. Repartizarea copiilor în clase se va face în ordine alfabetică. Învățătoarele – repartizate la clasă prin tragere la sorți