Astazi, cerul va avea înnorări, mai ales din cea de- a doua parte a zilei, temporar se vor semnala precipitaţii local în regiunile intracarpatice şi pe suprafeţe mici în rest, anunță Realitatea.net

Acestea vor fi mixte în Transilvania şi în Maramureş, predominant sub formă de ploaie în Crişana, iar în Banat şi pe arii restrânse în restul teritoriului va ploua.

La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, în special la altitudini mari, iar local şi temporar, şi în vest, nord-vest şi în centru. Valorile termice vor continua să se situeze peste cele normale la această dată, astfel încât maximele vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade. 

In capitala, cerul va avea înnorări şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele normale, astfel temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade.*** La munte, cerul va avea înnorări şi mai ales din a doua parte a zilei, temporar vor fi precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi la altitudini mari. Valorile termice nu vor varia semnificativ comparativ cu intervalul precedent.îndeosebi la altitudini mari.

 
 
Articolul precedentPreședintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele pentru numirea în funcții a noilor procurori-șefi propuși de Predoiu
Articolul următorSingurul portar al Pandurilor are 16 ani!