Un bărbat în vârstă de 36 de ani, urmărit internațional, pe numele căruia Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara a emis un mandat european de executare a pedepsei închisorii, a fost identificat pe o stradă din Reșița.

 

Aflându-se în timpul lui liber, agentul de poliție Lucian Ionuț Bădină, din cadrul Poliției Municipiului Reșița, a recunoscut pe stradă un bărbat, de 36 de ani, din localitate, care se afla în atenția polițiștilor întrucât pe numele acestuia Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara a emis, în cursul acestei luni, un mandat european de executare a pedepsei închisorii, fiind persoană urmărită internațional.

 

Astfel, aflându-se pe o stradă din cartierul reșițean Govândari, astăzi, în jurul orei 19, polițistul l-a identificat pe bărbatul în cauză, iar ulterior a solicitat sprijinul patrulei de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Reșița, pentru a-l conduce la sediul Poliției. Acolo, s-a confirmat faptul că suspectul se află în urmărire internațională. Surse bine informate ne-au mai dezvăluit că bărbatul în cauză urmează a fi depus în arestul de la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentAccident la Reșița provocat de un șofer începător
Articolul următorCristian Rizea, la Realitatea PLUS: „I-am cerut procurorului general al Republicii Moldova să verifice legalitatea documentelor semnate de Igor Dodon în cazul retragerii cetățeniei mele”