Un grup de experți va oferi asistență tehnică pentru implementarea proiectului de reconversie a obiectivului ”Hala Minda”
 
Proiectul „Minda – reconversia unui fost sit industrial într-un loc pentru comunitate și pentru industriile creative” este unul din cele două proiecte din România desemnate câștigătoare ale apelului Noului Bauhaus European (NEB), un proiect economic, cultural și de mediu al Comisiei Europene, dedicat inițiativelor locale. Concret, în urma acestei reușite, un grup de experți va oferi asistența tehnică necesară pentru proiectul de reconversie a Halei Minda.
 
În cadrul acestui apel, Comisia Europeană a primit 87 de propuneri de proiecte din 18 state membre, din care au fost selectați 20 de câștigători din Bulgaria, Danemarca, Croația, Cipru, Grecia, Finlanda, Franța, Ungaria, Italia, Letonia, Portugalia, România, Slovenia, Spania și Suedia.
 
Proiectul prin care se dorește punerea în valoare a obiectivului de patrimoniu local ”Hala Minda” este o inițiativă care se înscrie în strategia Primăriei Reșița de regenerare urbană a zonelor cu istoric industrial.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin