Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că în perioada 15-22 ianuarie se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul PTF Nădlac 2 – Tulcea.

 

Cele două transporturi vor fi formate din vehicule cu lățime de 5,1. Vehiculele transportă câte o confecție metalică.. Acestea vor intra pe 15 ianuarie în țară pe la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac 2, cu destinația Tulcea. Transportul agabaritic se va desfășura în intervalul 15-22 ianuarie, pe traseul: PTF Nădlac 2 – A1 – A6 – Varianta de Ocolire Lugoj – DN6 – Varianta de Ocolire Caransebeș – DN6 – Varianta de Ocolire Drobeta Turnu Severin – DN6 – DN65F – DN65 – Slatina – Drum Expres 12 – DN65 – Jitaru – Pitești – DN65B – A1 – DNCB (Centura de Nord) – A2 – Drajna – DN21 – Slobozia – DN2A – Giurgeni – Hârșova – DN22A – Saraiu – DN22 – Tulcea.

 

Lățimea maximă a unui vehicul este 5,1 m viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, transmit reprezentanții CNAIR.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentUnde se ascund șerpii iarna? Atenție pe unde vă plimbați în sezonul rece
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET