În municipiul Botoșani, au avut loc Campionatele Naționale de marș pentru seniori, tineret și juniori, atât în probe individuale, cât și pe echipe. Reprezentanții Clubului Sportiv Universitatea și ai  Universității „Eftimie Murgu” din Reșița au cucerit 11 medalii: șase de aur, două de argint și trei de bronz. Dintre acestea, două au fost în concursul pe echipe, alte nouă fiind la individual.

După rezultatele deosebite obținute în anii trecuți, iată că și în acest an studenții universității au reușit să obțină rezultate deosebit de onorante pentru municipiul de pe malul Bârzavei!

Reprezentanții UEMR și-au trecut în palmares titlul național la 20 km marș seniori, cu echipa formată din Narcis Mihăilă, Marius Cocioran și Atila Balog. La feminin, echipa formată din Mihaela Pușcașu (anul I MCA), Mihaela Acatrinei (anul III – EFS), Lăcrămioara Căruceriu (anul I – MCA), și Loredana Cocoș (anul I – EFS) a devenit campioană națională la senioare.

Nouă medalii au fost obținute la individual. În competiția masculină, la seniori podiumul a fost în exclusivitate reșițean, cu Narcis Mihăilă  campion național, urmat de Marius Cocioran și de Ionuț Pleșu. De asemenea, și la feminin – senioare, podiumul a fost în exclusivitate cucerit de studentele reșițene, prin Mihaela Pușcașu (anul I – MCA) – aur, Mihaela Acatrinei (anul III – EFS) – argint, și Lăcrămioara Căruceriu (anul I – MCA) – bronz. La tineret, reprezentanții universității reșițene au obținut două titluri de campioni naționali și o medalie de bronz, prin Lăcrămioara Căruceriu (anul I – MCA) – aur, Ionuț Pleșu – aur, și Remus Rădoi (anul II – EFS) – bronz.

După această competiție, sportivii studenți ai capitalei Banatului de Munte ne vor reprezenta în data de 20 aprilie la Campionatele Balcanice de marș din Grecia, iar în perioada 19-20 mai, la Cupa Europei de marș, competiție ce va avea loc în orașul Alytus din Lituania.

Pe această cale îi felicităm atât pe studenții ce ne reprezintă cu cinste la aceste competiții naționale și internaționale, cât și cadrele didactice care i-au pregătit pentru obținerea acestor rezultate. De menționat buna colaborare dintre Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița și Clubul Sportiv Universitatea Reșița, club prin care studenților noștri li se oferă o cât mai bună dispoziție, emancipare și educație sportivă corespunzătoare, dar și un cadru propice pentru a practica sportul de înaltă performanță.

 

Articolul precedentPrimarul condamnat penal de la Brebu ajunge iar pe mâna procurorilor
Articolul următorRAREȘ BOGDAN SE VA ÎNTÂLNI JOI CU MEHEDINȚENII