Candidatul PNL aflat pe primul loc al listei PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, Rareș Bogdan, vine joi, 28 martie, la Severin.

Este anunțul făcut astăzi de prim-vicepreședintele PNL Mehedinți, Daniel Cîrjan. Din programul vizitei fac parte întâlniri cu cetățenii și participarea la Comitetul Director Județean al PNL.

Rareș Bogdan, fosta vedetă a postului Realitatea TV, în prezent candidatul numărul unu pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, ajunge și la Severin. Joi, 28 martie, de la ora 16:00, acesta va fi prezent în centrul municipiului, la Fântâna Cinetică și mai apoi pe strada Crișan, pentru a discuta cu severinenii. Anunțul a fost făcut, astăzi, de către numărul doi în PNL Mehedinți, prim-vicepreședintele Daniel Cîrjan.

În aceeași zi, de la ora 17:30,  la Palatul Culturii „Teodor Costescu”, va avea loc Consiliul Director Județean, unde va fi prezent și președintele PNL, Ludovic Orban. Cu această ocazie va avea loc o întâlnire cu activul de bază al PNL Mehedinți. Subiectul principal al discuțiilor vizează organizarea campaniei pentru europarlamentare.