Celebra trupă DORO a fost, spune ea, cucerită de Reșița și de festivalul Custom, fapt pentru care a și postat pe pagina artistei un videoclip și câteva gânduri.

”It was so great to be finally back in Romania! Thanks so much to crowd and crew at Custom Resita Festival. You guys were awesome! All We Are!”

Pentru ca toți iubitorii de rock să se simtă bine în cele trei zile de neuitat, organizatorii festivalului Custom Reșița, transmit câteva informații și reguli pentru buna funcționare a evenimentului.

Biletele sau abonamentele mai pot fi achiziționate online până vineri dimineața, ora 08:00, după care, se vor găsi la punctele de vânzare special amenajate, de către festival.

Prețul unui abonament este de 250 de lei, respectiv 100 de lei pentru biletele de o zi.

Punctele fizice de check-in, de scanare sau de vânzare a biletelor, se vor găsi în următoarele două locuri:

  • La intrarea principală a Stadionului Mircea Chivu din Reșița
  • În parcarea magazinului Lidl din Reșița

Ambele aflându-se la baza dealului care duce înspre Poiana Golului.

Este important de reținut că înainte de a urca înspre festival, toate biletele, online sau fizice, trebuie scanate la unul dintre cele două locuri menționate anterior, pentru a putea fi schimbate în brățările festivalului (brățări care trebuie purtate la încheietura mâinii pe întreaga durată de valabilitate a biletului).

Modalitatea de plată din cadrul Custom Reșița se va realiza cu ajutorul jetoanelor.

Valoarea unui jeton este de 8 lei, iar ele se pot achita doar numerar (cash), de la locațiile de Credit Points, din interiorul festivalului.

Accesul în festival, către Poiana Golului va fi posibil pe jos, într-o drumeție de 15 minute, de la baza dealului, iar accesul auto înspre Poiana Golului este oprit (cu excepția mașinilor persoanelor cu dizabilități + un însoțitor).

Organizatorii pun la dispoziție microbuze speciale pentru cei cu dizabilități + un însoțitor, pentru femeile însărcinate, pentru familiile cu copii până la 5 ani și pentru cei cu sufletul tânăr de 60+,  care vor pleca de vineri până duminică, înspre și de la festival, după următorul program: stația Lidl de la Trezorerie: 16:00 – 22:00 și Poiana Golului: 00:00 – 02:00.

Custom Reșița își va deschide porțile zilnic de la ora 14:00, primul concert va începe la ora 18, iar activitatea din cadrul festivalului se va încheia la 30 de minute după finalul ultimului concert din fiecare seară.

Programul pentru cele trei zile de festival poate fi consultat pe site: www.customresita.ro.

It was so great to be finally back in Romania! Thanks so much to crowd and crew at Custom Resita Festival You guys were awesome! All We Are!???????‍♀️Cheers!Doro#doropesch#foreverwarriorsforeverunited#warlock#allformetal#allweare#dorofürimmer

Publicată de DORO pe Sâmbătă, 6 iulie 2019

 

Foto și video: DORO oficial

Articolul precedentPrimarul Cristian Miclău și-a exclus un coleg de partid din consiliul local
Articolul următorReținuți după ce i-au furat telefonul unui bătrân din Reșița