Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința unui bărbat, de 62 de ani, din Reșița și l-au agresat fizic, sustrăgându-i telefonul mobil.

La fața locului, s-au deplasat de urgență mai multe echipaje ale poliției. Din primele verificări, s-a stabilit că persoana vătămată locuia singură, iar în cursul serii, ar fi permis accesul în locuință a unor persoane necunoscute.

Acestea l-ar fi deposedat prin violență, de telefonul mobil, agresându-l cu un obiect tăietor-înțepător. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, stabilindu-se faptul că nu i-a fost pusă viața în pericol.

”Polițiștii au demarat de urgență activități de cercetare și investigare, au ridicat  probe și au audiat martori, întocmind un cerc de suspecți. Astfel, în dimineața zilei de duminică, 7 iulie, polițiștii au identificat două persoane, un bărbat de 28 de ani și o fată de 16 ani, ambii din Reșița, bănuiți de comiterea faptei. Cei doi au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii și stabilirii condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul” transmite comisarul șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii au deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, efectuând cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița. Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentNoapte de foc la Custom Reșița, ce a scris DORO după prima noapte de festival VIDEO
Articolul următorBacalaureat 2019: Promovabilitate de 61,90%