Extrem de vocal împotriva lui Marcel Vela, liderul PNL Caraș-Severin dar și pasului pe loc bătut de administrația din Băile Herculane, consilierul local Doru Cosei spunea de vreme bună că va fi exclus cât de curând din partid.

Cum retrogradarea lui Felix Borcean și excluderea lui Adrian Torma au cam aprins apele în partid, liberalii n-au trecut și la a treia excludere, dar au făcut în așa fel încât Doru Cosei să fie exclus din Consiliul Local Băile Herculane, acolo unde era extrem de incomod.

Interesele echipei administrative din Băile Herculane, dar și contextul politic din Partidul Național Liberal filiala Caraș-Severin, l-au adus pe Doru Coșei în pragul excluderii din Consiliul Local Băile Herculane, absentând la ultimele ședinte ale Consiliul Local, din motive medicale.

Tânărul Consilier, își arată regretul față de locuitorii din orașul Băile Herculane, pe care i-a dezamagit, promițând schimbarea. „Stimați colegi! Este probabil ultima oară când mă voi adresa dumneavoastră din calitate de consilier al CL BH ( n.r. Consiliul Local Băile Herculane). Contextul actual politic din CS PNL, precum și interesele echipei administrative a domnilor Miclău-Ghinea, m-au adus in situația de a fi executat, eu fiind motivat medical pentru neprezența mea la acele ședinte, facându-se abuz grosolan pe care îl voi taxa în justiție. Mă scuzați că m-am îmbolnavit. Nu am venit să cer clemență, nu îmi stă în caracter, știu bine cine sunt. Și sunt consilierul cu cele mai multe inițiative, unele personale, altele cu echipa PNL. Nu am obișnuit să absentez și să susțin proiectele bune propuse de administrație. Însă, nici un proiect de-al meu sau de-al echipei, nu a fost implementat, ele fiind și bugetate. Atunci mă întreb, care este rostul meu sau al nostru în această sală de ședințe, dacă suntem buni doar în a ridica mâna și a legaliza combinațiile, vânzările, studiile de fezabilitate și consultele ale acestui BINOM. Nu mă întorc cu fundul cum obișnuiesc unii, voi rămâne aproape și voi taxa în viitor mult mai liber neregulile din oraș. Investitorii Teleaga, Verbinschi, Toma sunt liberi la DISTRACTIE. Îmi fac a MEA CULPĂ pentru locuitorii din oraș pe care i-am mințit, promis schimbarea, dar am eșuat. S-a pierdut timp și lupte. Nu știu ce va urma” declara Doru Coșei.

Articolul precedentCu ce neajunsuri se confruntă proprietarii de pensiuni din Clisura Dunării
Articolul următorNoapte de foc la Custom Reșița, ce a scris DORO după prima noapte de festival VIDEO