O nouă postare a unui primar exasperat de disprețul și lipsa de civilizație a concetățenilor săi scoate în evidență cuvinte dure.

Este vorba despre Adrian Torma, edilul orașului Moldova Nouă care, într-o plimbare printr-un parc din Moldova Nouă, a jucat câteva partide de ping pong cu mai mulți copii de acolo dar a rămas siderat de mizeria care era în parc în timp ce coșurile de gunoi erau goale.

”Maltratăm râurile cu tot felul de mizerii, furăm pădurile că adevărați hoți sălbaticii, înfundam canalizările cu rumeguș și nisip, aruncăm «rahatul» de la porci lângă gardul vecinului și înjuram primarul sau deputatul.
Poate așteptati un primar care să va pupe mâinile și să se milogească să îl votați pe ideea «că o să fie bine». Mie, personal, după 2 ani de mandat, începe să îmi fie rușine să tot postez astfel de situații, dar, doar acceptând realitatea, putem să ne revenim.
În continuare cred că: «Puterea schimbării stă în noi!»” a scris primarul Adrian Torma pe contul său de facebook.

Primarul este cu atât mai supărat cu cât spune că parcul a fost reabilitat în mandatul său iar masa pentru tenis de masă a fost amplasată tot în ultimii doi ani.

Articolul precedentA intrat cu mașina în Bancă, la Caransebeș
Articolul următorConducerea CJAS cu ochii pe spitale VIDEO