Președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Ion Marcel Vela a tot dat semne că ar dori să se întoarcă la cârma municipiului Caransebeș, asta chiar dacă acum Felix Borcean este edilul urbei.

Cu toate disputele și problemele, într-un interviu Marcel Vela spune clar că îl susține pe Felix Borcean pentru o nouă candidatură la Primăria Caransebeș. Dar cere și un sondaj, pentru a se vedea cum stă.

„La nivel parlamentar mai am multe de spus şi, probabil, mă voi canaliza pe varianta parlamentară, iar la nivel de Caransebeş eu sper să avem peste doi ani un candidat potenţial plasat în sondaje deosebit, astfel încât să învingem PSD-ul. Prima şansă o are actualul primar, e normal, e firesc să îl susţin, dar cu condiţia ca să facă lucruri bune în viitor şi să ţină echipa unită. Şi, dacă va fi agreat de populaţie în sondaj, normal că îl susţin pe actualul primar. Dar vi se pare normal ca dreapta să omoare dreapta? Dacă actualul primar nu face echipă, nu comunică cu viceprimarul, city managerul, consilierii locali, o să văd ce decizii o să iau la vremea respectivă. Cert este că nu o să las la Caransebeş, dacă cumva colegii mei actuali nu vor fi îndrăgiţi, votaţi, susţinuţi de electorat în sondaje, nu voi lăsa PSD-ul să ajungă la Primăria Caransebeş şi voi candida eu”, spune senatorul Marcel Vela.

Articolul precedentCazare gratuită pentru elevii care aleg să învețe la Reșița
Articolul următorDirectorul Miu Ciobanu confundă AquaCaraș cu firma personală, primarul Luca Mălăiescu este nemulțumit