Jandarmii Montani au fost solicitați să intervină de urgență deoarece un bărbat a căzut cu bicicleta în zona Muntelui Semenic și nu putea să se miște.

Primul salvator al bărbatului a fost un câine maidanez care, imediat după producerea incidentului, s-a așezat lângă victimă și l-a protejat, incălzindu-l cu corpul său. Patrupedul a rămas lângă el până la sosirea jandarmilor.

Auzind de isprava cățelului vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici a decis să-l adopte și să-l ia acasă pe câinele salvator.

”Jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug împreună cu membrii Asociație Dogs Center Reșița au reușit să identifice câinele salvator în zona comunei Văliug, oferindu-i adăpost până la sosirea domnului Popovici Ionuț, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, care și-a exprimat intenția de a adoptat câinele.
În acest moment câinele se bucură de un nou cămin alături de familia Popovici.
Pe această cale dorim să mulțumim tuturor celor care si-au exprimat, în mediul online, îngrijorarea față de câinele salvator” transmite Jandarmeria Caraș-Severin.

Articolul precedentÎn Piața Reșița Sud continuă contrabanda cu țigări FOTO
Articolul următorAniversarea Păcii de la Passarowitz din 1718. Trei secole de modernitate în Europa de Sud-Est