Probabil pentru a schimba imaginea Jandarmeriei, puternic afectată după intervenția din 10 august, jandarmii cărășeni au programat o campanie de donare de sânge în aceste zile.

”Suntem în sprijinul celor aflați în suferință! Nevoia de sânge în spitale este permanentă, tocmai de aceea a fost organizată o nouă campaniei de donare, inițiată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin, la care au participat 28 de cadre militare, ofițeri și subofițeri, dar și personal civil” a transmis plt. maj. Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor din Caraș-Severin.

Instituția nu este la prima astfel de acțiune civică, jandarmii cărășeni participând și la acțiunile de ecologizare, gen Let s do it Romania, la campanii de donare de sânge și chiar la campanii de informare.

”Jandarmii cărăşeni participă permanent la astfel de activităţi umanitare în încercarea de a fi alături de cetăţeni, nu doar prin prisma executării misiunilor specifice de ordine şi siguranţă publică. Noi, jandarmii nu suntem doar în slujba cetăţenilor sănătoşi, încercăm prin astfel de fapte să îi ajutăm pe cei care au cel mai mult nevoie de noi ca şi „oameni”. Considerăm că puterea exemplului este cel mai puternic argument. O singură donare poate salva până la 3 vieți” a mai spus Săndulescu.

Articolul precedentCaravana medicală la înălțime – consultații gratuite pe vârf de munte
Articolul următorPuci în PSD. Disidenții cer retragerea lui Dragnea, Mocioalcă se alătură