În data de 11 august 2018, a fost organizată o acţiune comună a Serviciilor Rutiere din judeţele Caraş-Severin şi Timiş pentru combaterea excesului de viteză pe D.N. 6.

În data de 11 august 2018, în intervalul orar 15.00-19.00, poliţiştii rutieri din judeţele Caraş-Severin şi Timiş au desfăşurat activităţi, în cadrul unei acţiuni comune, în scopul prevenirii accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare pe D.N. 6, pe tronsonul de drum cuprins între Băile Herculane şi Cenad.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, în judeţul Caraş-Severin poliţiştii au aplicat 85 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.650 lei, dintre care 60 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite sectoare de drum.

Ca măsură tehnico-administrativă, în judeţul nostru a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere pentru viteză excesivă.

”Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, atât pentru combaterea excesului de viteză pe diferite tronsoane de drum, cât şi pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de alţi factori (depăşirea neregulamentară, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice etc.).

Poliţiştii rutieri vă urează drum bun!” transmite cms. șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Articolul precedentTâlhar identificat cu operativitate de polițiști și arestat preventiv
Articolul următorAccident grav în Muncitoresc, implicată și o autospecială a Jandarmeriei FOTO