În luna mai, ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a efectuat o vizită de lucru în Caraș-Severin.

Ministrul s-a deplasat și la Caransebeș, unde a inspectat lucrările de apărare de pe râul Sebeș, realizate în regim de urgență. De asemenea, în urma acestei vizite, Ioan Deneș a asigurat cetățenii că va sprijini comunitatea din Caraș-Severin, mai ales în urma efectelor devastatoare ale calamităților naturale.

Ca urmare, prin HG nr.441/2019 privind suplimentarea bugetului Ministerului Apelor și Pădurilor din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului pentru realizarea în regim de urgență a unor lucrări de investiții de prevenire și înlăturare a efectelor calamităților naturale produse de indundații, a fost introdus și județul Caraș-Severin, fiind alocate sume de bani și pentru refacerea zidurilor de sprijin pentru râul Sebeș și pârâurile Zlagna și Potoc.

”Pe această aș vrea să mulțumesc Guvernului pentru implicarea și promptitudinea de care a dat dovadă, în special ministrului Ioan Deneș care, în urma vizitei, a demarat procedurile pentru a se putea reface și consolida anumite obiective” a declarat Luminița Jivan, ce-a care i-a făcut marcaj umăr la umăr lui Ioan Deneș prin județ.

Articolul precedentPolițist de frontieră luat cu elicopterul SMURD, vezi ce greșeală a făcut acesta
Articolul următorUSR arată cu degetul Primăria Pojejena