Polițist de frontieră luat cu elicopterul SMURD, vezi ce greșeală a făcut acesta

Jurnaliștii de la Cărășanul scriu că marți, pe ostrovul din Moldova Nouă, a avut loc un accident stupid cu un polițist de frontieră.

Jurnaliștii de la Cărășanul scriu că marți, pe ostrovul din Moldova Nouă, a avut loc un accident stupid cu un polițist de frontieră.

Ieri, 02.07.2019, în timpul unei misiuni în insula Ostrov, echipajul unei ambarcaţiuni de patrulare a acostat într-un loc neamenajat, şi în timpul îmbarcării un politist de frontieră a alunecat de pe un bolovan, accidentându-se grav în zona toracelui. Din informaţiile noastre, agentul de poliţie are cinci coaste fracturate, scrie Cărășanul.

,,Ieri, în jurul orei 11:00, un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, judeţul Caraş-Severin, pe timpul executării unei misiuni, cu o ambarcaţiune, a alunecat pe timpul îmbarcării pe pietrele de pe marginea fluviului Dunărea, accidentându-se în zona toracelui.Agentul a fost transportat la Spitalul din Moldova Veche, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara pentru investigaţii suplimentare în acordarea de îngrijiri de specialitate, în prezent starea lui fiind stabilă.
Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a dispus deplasarea unui lucrător din cadrul Compartimentului Securitate şi Sănătate în Muncă pentru a se stabili în ce împrejurări a avut loc accidentul şi dacă intră sub incidentul accidentelor de muncăa declarat inspectorul Petre Nicola pentru Cărășanul.