Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere în urma unor șicanări în trafic pe DE 70, între Caransebeș și C Daicoviciu.

Poliţia Municipiului Caransebeș a fost alertată ieri, în jurul prânzului, de către un conducător auto cu privire la faptul că în timp ce se afla în trafic pe DN 6, între localitățile Jupa și Constantin Daicoviciu, a fost șicanat în trafic de doi șoferi. „Ulterior a oprit autoturismul pe care îl conducea, iar un pasager dintr-unul dintre cele două autoturisme care l-au șicanat a lovit cu piciorul în geamul portierei stânga-față precum și în portiera stânga-spate a autoturismului său, provocându-i avarii”, ne-a declarat inspectorul Adrian Jurjică-Dumiter, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Un alt participant la trafic a filmat, cu o cameră din autoturismul propriu, șicanele din trafic și a alertat Poliția.

Deplasați la fața locului, oamenii legii au identificat persoanele implicate în starea conflictuală, stabilind faptul că acestea se răfuiau de mai multă vreme. „Cercetările continuă față de autor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. De asemenea, polițiștii rutieri s-au sesizat din oficiu cu privire la încălcările legislației rutiere, urmând să aplice sancțiunile contravenționale și măsurile complementare, potrivit legii”, a mai declarat inspectorul Adrian Jurjică Dumiter.

 

Articolul precedentPrimăria Băile Herculane se pregătește să taie doi brazi, Agenția pentru Protecția Mediului nu a dat aviz
Articolul următorPeste 21.000 de cereri de înscrieri în Partidul Realitatea. Vă mulțumim!