Pompierii din Timișoara au fost chemați să stingă flăcările care au cuprins o anexă a unei locuințe. Au avut de-a face cu o descoperire macabră. 

Ajunși la locul unde în care flăcările devorau o anexă, pompierii s-au lovit de un obstacol. Accesul spre zona care ardea era extrem de îngust, așa încât au fost nevoiți să încerce să pătrundă pe ocolite, dintr-un imobil învecinat. Aproape de focar, au descoperit un cadavru, care pare a fi al unei persoane decedate mai demult.  

La fața locului au sosit și polițiștii și, în timp ce aceștia încercau să afle ce s-a întâmplat, pompierii au mai găsit o persoană decedată, cel mai probabil, din cauza incendiului. 

„În urma incendiului ce a avut loc la anexa unei locuințe de pe strada Shakespeare din Timișoara, a fost găsit trupul carbonizat ce pare a fi al unui bărbat de 62 de ani, iar în locuința au fost găsite oseminte ce par a fi umane, ce ar aparține unui bărbat de 83 de ani. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate identitatea persoanelor și cauza care a determinat producerea incendiului”, au  precizat reprezentanții IPJ Timiș.

 

Articolul precedentToată lumea se teme de coronavirus, dar o altă boală face victime! În România au murit deja 64 de persoane
Articolul următorITALIA – Primul caz de coronavirus confirmat în sudul țării