ImagineBiblioteca publică din comuna Armeniș, județul Caraș-Severin va fi activată cu ajutorul parteneriatului dintre  WWF – Romania și primăria din comună.

WWF – Romania (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai mari şi eficiente organizaţii internaţionale independente care derulează proiecte pentru conservarea naturii care luptă încă din 2006 să stimuleze tranziția spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor, utilizând abordări inovatoare în teren, pentru a produce rezultate palpabile, vizibile şi măsurabile.
Printre altele, au inițiat un proiect care vizează Biblioteca pentru că lipsa cărților și, în general, a cunoașterii de calitate duce la ignoranță. Iar asta nu e opțiune pentru organizație și nu ar trebui să fie pentru nimeni. Dorim să contribuim pe îndelete la comunități cu oameni care gândesc critic și care contribuie la o lume mai bună.
Mulțumiri le sunt adresate celor care au investit și investesc material educațional, mobilier, echipamente IT, timp, fonduri, idei și gânduri bune în proiectele EduCaB. Sunt așteptate persoane care să se implice voluntar în ceea ce înseamnă implementare, dar și oferirea de cărți pentru a întregii și diversifica Biblioteca din comuna Armeniș.

Imagine

 

Articolul precedentCUPA PROTECȚIEI CIVILE LA TENIS DE MASĂ
Articolul următorAdrian Cican aduce acuze noi la adresa consilierilor locali din Caransebeș