Un bărbat care participa la o partidă de vânătoare pe raza comunei Ramna a fost împuşcat accidental, sâmbătă după-amiază, fiind atins de un glonţ care a ricoşat.

„În jurul orei 15,10, Poliţia oraşului Bocşa a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în zona cabanei de vânătoare Smida, de pe raza comunei Ramna, un bărbat a fost împuşcat accidental, fiind atins de un glonţ ricoşat. Echipa de poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Bocşa, care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, a identificat doi bărbaţi, de 48 şi 56 de ani, care ar fi participat la o vânătoare în zona respectivă. Din primele cercetări, rezultă faptul că bărbatul de 56 de ani ar fi executat un foc de armă cu arma de vânătoare, glonţul ricoşând şi lovindu-l în zona maxilarului pe bărbatul de 48 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, inspectorul Alina Boeru.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar armele de vânătoare au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

FOTO: Arhivă

Articolul precedentBebeluș înfrigurat identificat la frontiera cu Serbia, cinci irakieni voiau să ajungă în Occident
Articolul următorTârgul de Crăciun din Cluj Napoca, în topul celor mai frumoase târguri din Europa