resita.ro

Poliţiştii rutieri au înregistrat, miercuri, cu ajutorul pistolului-radar, un record nedorit, la un conducător auto, în vârstă de 33 de ani, care conducea maşina cu 177 km la oră, pe DN 6, în zona localităţii Bucoşniţa.

În cursul zilei de miercuri a fost desfășurată o acțiune pentru reducerea riscului rutier de către lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier pe DN 6, DN 68 și DN 58B, fiind aplicate 125 de contravenții, din care 92 pentru viteză, 9 pentru depășire neregulamentară, 6 pentru centura de siguranța, 2 pentru folosirea telefonului mobil, 16 la alte abateri, în valoare de 58.375 lei.
Au fost reținute permise de conducere, total 19 (10 pentru viteză peste 50km\h și 9 pentru depășire neregulamentară).

„Pistolul radar TruCam a surprins, pe DN 6, în zona Bucoşniţa, un autovehicul care circula cu 177 km/oră, într-o zonă în care limita maximă era de 70 km/h. La volan se afla un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Motru, judeţul Gorj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică.

Drept urmare, poliţiştii i-au aplicat bărbatului o sancţiune de zece puncte amendă (1.450 lei). De asemenea, a fost aplicată şi o sancţiune complementară, respectiv, reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Articolul precedentS-a stins din viață unul dintre creatorii Festivalului de Jazz de la Gărâna
Articolul următorProcuror cărășean reclamă un ”atac la procurorul general”