UPDATE

Cele două persoane nu au fost carantinate în Dâmbovița ci în Caraș-Severin. Ele au fost preluate de Ambulanță și transportate la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Cazul 95 este un bărbat domiciliat în județul Cluj, dar depistat în Caraș-Severin.

Totalul celor infectați cu COVID 19 a ajuns în România la 95. Cele mai noi cazuri confirmate sunt în județul Dâmbovița. Este vorba de două persoane din Caraș Severin, ce se află carantinate în județul Dâmbovița.

Cazul cu numărul 94, depistat cu infecție cu COVID 19, este o femeie de 27 de ani din Caraș Severin, sosită din Italia, în data de 10 martie, carantinată în județul Dămbovița, confirmată în data de 13 martie.

Cazul cu numărul 95 este un bărbat de 55 de ani, din Caraș Severin, venit din Italia, deasemenea carantinat în județul Dâmbovița. Acesta a fost confirmat cu COVID 19 tot în data de 13 martie.

Totalalul la nivel national este de 95 de persoane, infectate cu coronavirus. Anterior ulimelor două cazuri, alte patru cazuri fuseseră confirmate aproximativ la aceiași ora. Este vorba de o femeie din Neamț, de 64 de ani (venită din Italia), un copil de 1 an, din Bacău, infectat de la o mătușă venită din Italia, o femeie de 41 de ani, din Iasi, venită din Dubai, în data de 8 martie, și o femeie de 41 de ani, sosită din Franța, internată la secția de boli infecțioase a Spitalului din Iași.

Articolul precedentVremea se răcește în vestul țării
Articolul următorRomânia, ÎN STARE DE URGENȚĂ, de luni!