Astăzi, temperaturile vor marca o scădere semnificativă față de ziua precedentă. Cerul va fi noros ziua, iar seara și noaptea variabil. În prima parte a zilei, local vor fi ploi. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. La munte, mai ales în cursul nopții va avea intensificări cu viteze de 70-80 km/h. Spre dimineață vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 14 de grade, iar cele minime între 4 și 9 grade.

Mâine, vremea se va încălzi din nou. Cerul va fi temporar noros. În cursul nopții, pe arii restrânse în Crișana se vor semnala ploi. Vântul va sufla moderat cu intensificări, cu viteze la rafală de 45-50 km/h. La munte vântul va sufla tare în a doua parte a nopții, cu viteze de 90 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 20 grade, iar cele minime între 6 și 12 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Articolul precedentDe ce angajaţii Complexului Energetic Oltenia mor din cauza bolilor de inimă, cu ani înainte de pensie. Legătura directă dintre decese şi condiţiile de muncă, confirmată de specialişti
Articolul următorPromisiunea făcută de Carmen Bejan, studenta condamnată pentru crimă, judecătorului care a pus-o în libertate