O șoferiță de aproximativ 31 de ani a intrat în această dimineață în autoutilitara de colectare a gunoiului menajer pe Bulevardul Muncii din Reșița.

Pentru că mașina de gunoi nu avea viteză, o șoferiță mai grăbită a vrut să depășească mașina de gunoi, dar a intrat în ea, pentru că nu văzuse că autoutilitara semnalizase că va intra pe Aleea Galați. Mai mult, polițiștii spun că acel sector de drum era marcat cu linie continuă, depășirea fiind interzisă.

”În jurul orei 09:00 s-a produs un accident rutier în Reșita, în zona Gării de Nord, în urma căruia o persoană a rămas blocată în autoturism. Pentru extragerea din mașină a persoanei a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița. Persoana a fost apoi predată, în stare de conștiență, Serviciului de Ambulanță Județean” ne-a declarat plt. Magdalena Tocmeală, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.

Potrivit cms. șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, femeia are acum și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Și s-a ales și cu o fractură de membru superior.

Articolul precedentSecretul fericirii la Reșița FOTO
Articolul următorAbsolvenții care aleg să se înscrie la Universitatea de Vest au centru de înscriere în Reșița