Consiliul Județean Caraș-Severin și Primăria Moldova Nouă au reușit să facă încă un pas spre funcționarea punctului de trecere a Dunării cu bacul.

Vineri a fost montată pasarela metalică ce face legătura între malul românesc și bacul care va transporta toate autoturismele peste Dunăre.

”Ne apropiem de punerea in folosință a Punctului de trecere a frontierei cu Serbia cu BAC-ul. A fost montata pasarela care face legătura între uscat si pontonul de acostare.
Săptămana viitoare vom continua demersurile pentru a începe cât mai curând cursele între România si Serbia.
Va reamintesc ca BAC-ul are posibilitatea sa transporte 23 de autoturisme si 50 de pasageri pietonali” scire primarul Adrian Torma pe pagina sa de facebook.

Publicată de Adi Torma pe Vineri, 18 octombrie 2019

De asemenea, potrivit primarului Adrian Torma, ultima licitație pentru atribuirea unui agent economic operarea bacului ce va face cursele între Moldova Nouă și Veliko Gradiște, a fost una de succes, după mai multe încercări eșuate. ”Va informez, totodata, ca joi, 17 Octombrie, a fost semnat contractul cu operatorul care va gestiona activitatea de transport autoturisme si pasageri. Vom organiza si curse speciale pentru pasageri pietonali, cât si o statie de taxi.
Vom organiza si o întâlnire cu actorii din mediul privat pentru a încerca realizarea unor materiale de promovare a Clisurii Dunării.
Suntem într-un moment plin de bucurie traind in sfarsit si momentul finalizării proiectelor.
Acest proiect face parte din strategia noastră de a fructifica malul Dunării si aduce noi oportunitati pentru investitorii din turism sau transport naval” mai spune primarul Adrian Torma.

Exclus din PNL pe motiv că ar fi trădat la alegerile europarlamentare, Adrian Torma  a ales să se înscrie în PSD dar și să-și schimbe dictonul cu care a câștigat alegerile. În iunie 2016 sloganul lui Adrian Torma era: ”puterea de a fi mai buni stă în noi”. În octombrie 2019 decide să schimbe acest slogan. ”Schimbam dictonul: „Hai ca se poate sa fim buni!”…

Articolul precedentUniversitatea ”Eftimie Murgu” din Reșița vrea să fuzioneze cu Universitatea ”Babeș Bolyai” din Cluj Napoca
Articolul următorAccident stupid în Clisura Dunării