Patru porci ai unui gospodar din Răcășdia au sfârșit tragic după ce în curtea omului a intrat o haită de câini maidanezi care i-au sfâșiat animalele.

”Vă rog să vă închipuiți dacă cineva dintre noi ieșea atunci noaptea în curte și mergea la porci să vadă ce puteam noi păți?!” spune Nicolae Latan.

Omul a depus plângere la Poliție și spune că satul e plin de câini abandonați care, dacă nu sunt adunați și ținuți la un padoc, vor sfârși prin a face victime și printre locuitorii comunei.

Primarul Mirco Lechici, însă, spune că nici nu poate fi vorba despre câini maidanezi ci mai degrabă de câini periculoși, care ar fi putut face paguba bărbatului.

Poliția spune, însă, că în comună există un singur câine periculos, cunoscut și cu acte în regulă și care nu are nici o legătură cu incidentul reclamat de Latan. ”A fost deschis un dosar penal pentru distrugere” spune cms. șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al polițiștilor din Caraș-Severin care mai spune că se așteaptă documentele constatatoare de la medicul veterinar.

Articolul precedentClasa muncitoare va ajunge-n Paradis a deschis Gărâna Jazz Festival FOTO-VIDEO
Articolul următorMihai Goțiu: ”Scoatem drujbele din parcurile naționale” VIDEO