Astăzi, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul se va înnora treptat. În a doua parte a zilei și în cursul nopții va ploua pe arii extinse. Ploile vor avea și caracter de aversă și pot fi însoțite izolat de descărcări electrice. Și la munte vor predomina ploile, doar la altitudini mari vor mai fi precipitații mixte. Pe arii restrânse, mai ales în Banat și la munte, cantitățile cumulate de apă vor depăși 15-20 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări temporare. Pe crestele montane, mai ales în cursul nopții, vor fi rafale de peste 80-90 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 18 grade, iar cele minime între 5 și 8 grade.

Mâine, vremea se va răci semnificativ. Cerul va fi temporar noros. Local va ploua, iar în cursul nopții în zonele de deal din Crișana pot fi și precipitații mixte. La munte la început vor fi precipitații mixte, apoi va ninge. Vântul va prezenta intensificări locale, cu viteze la rafală în general de 55-60 km/h. La munte vântul va sufla tare, cu rafale de peste 80-90 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 11 grade, iar cele minime între -5 și 0 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Articolul precedentAlexandra Pacuraru către Petre Daea: „Sunteți plin de gargară!”
Articolul următorASF ia în calcul plafonarea preţurilor la RCA! Anunțul așteptat de toți românii