Filiala Caraș-Severin a USR a lansat un atac dur la adresa celor patru parlamentari de Caraș-Severin care au votat luni noaptea modificările la Codul de procedură penală.

”România, paradisul penalilor și infractorilor!” este afirmația cu care USR Caraș-Severin își începe postarea pe contul său de facebook.

”Aceștia sunt cei patru parlamentari care, în numele cetățenilor județului Caraș-Severin, au votat pentru instaurarea unui rai infracțional! Este vorba despre deputații Ion Mocioalcă, Ioan Tabugan și Ion Spânu și de senatorul Ionuț Chisăliță.

Lor trebuie să le „mulțumim” pentru că victimele vor da declarații în prezența agresorilor, pentru imposibilitatea utilizării probei video, pentru că justiția va fi legată la mâini.

Vă considerați reprezentați de acești aleși, pentru care măcelărirea codului penal, sacrificarea ordinii de drept, aruncarea societății în haos, sunt firești?” se întreabă USR Caraș-Severin, iar comentariile sunt care mai de care mai diversificate.

Camera Deputaţilor a adoptat luni, în calitate de for decizional, proiectul de lege privind Codul de procedură penală, prin care procurorii vor avea interdicţie de a da informaţii în timpul urmăririi penale a unor persoane, după ce Comisia pentru legile justiţiei a dat în aceeaşi zi raport favorabil acestei iniţiative.

Sursa foto: Facebook.com/USR Caraș-Severin

Articolul precedentTren deraiat în Caraș-Severin, circulația feroviară blocată pe două linii din județ FOTO
Articolul următorDoi copii rămași captivi într-un tomberon salvați de pompierii militari