Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Caransebeş, urmărit naţional şi internaţional pentru trafic de droguri, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost depistat, în Caracal, alături de alţi doi bărbaţi, de 22 şi 65 de ani, în timp ce ridicau două colete cu pliculeţe ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde.

Cei trei au fost prinşi în flagrant, în urma unei acţiuni desfăşurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor DIICOT.- Structura Centrală.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, în interiorul autoturismului folosit pentru a ridica cele două colete au fost descoperite 17 pliculețe din material plastic transparent ce conțineau fragmente vegetale uscate de culoare verde, cinci pachețele ce conțineau rezină de cannabis, o țigaretă confecționată artizanal ce conținea fragmente vegetale uscate de culoare verde, cinci telefoane mobile și un cântar electronic.

Totodată, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Caracal, în urma cărora a fost ridicat un plic din material plastic transparent ce conținea material vegetal uscat de culoare verde oliv.

Cei trei bărbaţi au fost predaţi Direcţiei de Combatere a Criminalității Organizate. Bărbatul din Caransebeş a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru trafic internațional de droguri.

„Din verificările efectuate, a reieșit faptul că bărbatul, de 27 de ani, din municipiul Caransebeș, județul Caraș-Severin, surprins în flagrant delict, este urmărit național și internațional, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor. Persoanele depistate în cadrul acțiunii au fost escortate de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, fiind predate Direcției de Combatere a Criminalității Organizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Română.  Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Un articol al Realitatea de Olt

Articolul precedentHidrologii atenți la cursurile de apă, posibile noi inundații în Banat
Articolul următorAvertizări transmise prin sistemul RO ALERT