Accidentul s-a petrecut în noapte de miercuri spre joi, 1 august 2019 pe un pod feroviar din localitatea Hohenzell anunță publicația Laumat.

Serviciile de urgență au fost alertate la un grav accident de circulație pe strada Rieder din municipiul Hohenzell. Pe zona podului feroviar, a avut loc o coliziune frontală între un microbuz românesc și o mașină.
„Un șofer de 60 de ani din districtul Ried im Innkreis și-a condus mașina în Hohenzell pe drumul Rieder către Haag am Hausruck la 01:07, la 31 iulie 2019. La vremea respectivă, un român de 29 de ani conducea un microbuz pe Drumul Rieder în sens opus: În microbuz erau și cinci români cu vârsta cuprinsă între 14 și 73. Din motive necunoscute, a existat o coliziune frontală, o persoană a fost prinsă și a trebuit să fie salvată de pompierii mai mulți pasageri ajungând la spitalul Ried im Innkreis și la centrul medical Wels. Au existat pagube materiale considerabile pe ambele vehicule, care au fost remorcate. Un test de alcool efectuat la șoferul de 60 de ani a fost pozitiv cu 1,56 la mie.A fost temporar lipsit de permisul de șofer „, relatează Poliția citată de Laumat.
Pompierii au asistat ulterior la lucrările de curățare la locul accidentului.

Rieder Straße a fost închis circulației între Hohenzell și Ried im Innkreis pentru aproximativ două ore.

Jurnaliștii de la Radio România Reșița spun că pasagerii din microbuz erau din Caraș-Severin.

”În urma incidentului 6 cetățeni din Caraș-Severin dintre care doua minore au ajuns la spital, ca de altfel și șoferul austriac. Polițistii l-au testat cu aparatul etilotest, acesta având o concentraţie de 1,56 mg/ l alcool pur în aerul expirat. De altfel, martorii au declarat ca cetățeanul austriac în vârsta de 60 de ani a fost cel care ar fi pătruns pe contrasens și a produs accidentul. Din datele obţinute până la această oră, persoanele internate în urma accidentului din Austria sunt din localitățile: Rusca Teregova, Oțelu Roşu şi Caransebeș” scriu jurnaliștii de la Radio România Reșița.

Articolul precedentVictorie clară a Reșiței cu Universitatea Cluj 2-0 (1-0)
Articolul următorAdrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă, și-a anunțat demisia