Edilul comunei Păltiniș, Ioan Popovici, a suferit un infarct miocardic chiar în biroul din primărie și nu a mai putut fi resuscitat.

Ioan Popovici era de etnie ucraineană și locuia în Cornuțel Banat, sat aparținător comunei Păltiniș. Și-a început activitatea politică ca primar al PD respectiv PD-L, însă pentru al cincelea mandat a candidat din partea PSD.

Edilului i s-a făcut rău în timp ce se afla în instituție. Imediat, un angajat a sunat la 112, iar o ambulanță s-a deplasat de urgență la Primăria Păltiniș, pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Din păcate, primarul comunei, Ioan Popivici, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate timp de aproximativ 45 de minute, fiind declarat decesul în urma unui infarct miocardic.

Ioan Popovici avea 70 de ani și se afla la cel de-al cincilea mandat de primar al comunei Păltiniș, din județul Caraș-Severin.

Comuna a trecut, din 2016, prin foarte multe scandaluri administrative și chiar intervenții ale Instituției Prefectului, pentru că Popovici nu dorea numirea unui viceprimar și nu convoca ședințele de Consiliu Local. Acum, nefiind viceprimar, activitatea de primar va fi preluată de către secretarul comunei.

Sursa foto: Express de Banat

Articolul precedentȘeful IPJ Mehedinți, schimbat din funcție
Articolul următorAccident cu mașina poliției la Oravița FOTO-VIDEO