Mihai Tudose a declarat, duminică, după ce Liviu Dragnea, a spus că mai sunt acoperiți în PSD, că liderul social-democrat a lăsat o poartă deschisă, deoarece vor mai fi persoane care vor părăsi formațiunea, „oameni de bună credință”.

„În 2016, după alegeri, domnul președinte Dragnea a zis, domnule, e drept că toți ați avut o cloșcă pe ouă pe acolo, dar, de fapt, toate ouăle sunt ale mele. Eu, în frunte, eu, cocoșul, și-a luat toate cele 46 de ouă, și le-a pus la el în coș. Hai să vedem câți pui mai scoate acum din ele, fiindcă înțeleg că numai găina lui face ouă și noi toți am fost niște securiști. Dar și aici a lăsat o poartă deschisă, fiindcă știe ce urmează. Știe că vor mai pleca și alții, oameni de bună credință de acolo. Vezi, domnule, nu au plecat chiar toți, mai sunt unii, că altfel spunea gata, ne-am curățat, aceștia suntem. O să mai plece oameni că nu au cum să mai stea în acea mizerie”, a declarat Mihai Tudose, duminică, într-o conferință de presă.

Fostul premier a spus ironic că Liviu Dragnea va avea un scor de 96% la următoarele alegeri, mai ales că acum a scăpat de cei pe care îi numește securiști.

„Nu am auzit discuții la Reșița despre programul de guvernare pe care l-a scris sigur (Liviu Dragnea – n.r.), cu care a luat 46% si cu care va lua cel puțin 96% acum, pentru că nu numai că este el foarte bun, dar s-a și curățat de noi”, a completat Tudose.

La rândul său, președintele Pro România Victor Ponta a afirmat că ei sunt de la „deratizare politică”, în contextul în care Liviu Dragnea a spus că majoritatea social-democraților plecați la Pro România sunt „securiști”.

„Noi suntem de la deratizare politică și îl tot scoatem pe șobolan, poate terminăm cu el de tot. Poate iese prin față la Târgu – Jiu”, a precizat Ponta.

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat, la sfârșitul lunii ianuarie, din PSD și s-a înscris în Pro România.

Reacția liderilor Pro România vine după ce Liviu Dragnea a declarat, în conferința de presă organizată sâmbătă la Reșița, răspunzând la întrebarea unui jurnalist, că mai sunt foarte puțini acoperiți în PSD și că aceștia sunt în toate formațiunile, însă PSD, fiind un partid mare și important în România, a fost mereu țința infiltrărilor.

Chestionat dacă toți acoperiții care au demisionat din PSD au plecat la Pro România, Liviu Dragnea a răspuns: „Nu toți. Categoric, nu”.

 

Articolul precedentLiviu Dragnea, atac la Iohannis: „E deasupra legii, sunt documente cu case mătrăşite”
Articolul următorMihai Tudose îl miștocărește pe Dragnea: Se ascunde după jandarmi!