Duminică seara un bărbat de 41 de ani, din Vărădia, a fost lăsat într-o baltă de sânge de trei persoane de 21, 32, 45 de ani care l-au înjunghiat de aproximativ 10 ori, l-au lovit cu ce le-a venit la mână și au fugit.

În urmă cu aproape un an fiul victimei, minor, a fost și el bătut crunt și lovit cu un topor în cap în căminul cultural din Grădinari. Spune familia că de același grup de atacatori.

De fiecare dată cei agresați au fost abandonați într-o baltă de sânge și, spune familia, unul dintre agresori i-ar fi amenințat, din nou, că-i omoară chiar de față cu polițiștii care-l reținuseră în urma unui filtru în trafic.

Cu toate acestea, nici atunci nici după incidentul de duminică seara, din benzinăria de la Oravița, cei trei nu au fost plasați în arest preventiv ori arest la domiciliu, deși luni fuseseră reținuți pentru 24 de ore de către procurori.

Dar, după cele 24 de ore de reținere, cei trei au fost lăsați din nou să poată ataca la orice moment, fiind plasați doar sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, direct de către procuror.

Dosarul se află acum în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin dar ambii purtători de cuvânt sunt în concediu și nu au putut să ne comunice ce interdicții au cei trei impuse prin ordonanța de control judiciar.

Familia din Vărădia spune că se simt amenințați permanent de către agresorii din Greoni și nu înțeleg, dacă tot au fost reținuți pentru 24 de ore, de ce nu au fost propuși pentru arestare preventivă. Și de ce dosarul bătăii din 2017 a tot bătut pasul de loc, deși oamenii au depus la acel dosar certificat medico-legal.

Articolul precedentFestival de film la Caransebeș, printre platani
Articolul următorCaraș-Severinul sub COD PORTOCALIU până la ora 22 VIDEO