PSD Caraș-Severin a început curățenia de toamnă cu retragerea sprijinului politic pentru mai mulți consilieri județeni dar și cu excluderea unor primari.

Potrivit conducerii partidului mai mulți membrii ai PSD Caraș-Severin ar avea atitudini duplicitare și ar răspunde și la comenzile fostului lider, Ion Mocioalcă, plecat la PRO România.

”Am dat startul campaniei de adunat semnături pentru candidatul nostru la președinția României, adică doamna premier Viorica Dăncilă.

În al doilea rând, am luat act de demisia președintelui executiv și a fost propus un nou președinte executiv interimar, în persoana domnului primar Luca Mălăiescu până la organizarea noilor alegeri pentru această funcție” spune Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin.

Aceasta nu a ezitat să explice nici excluderile decise în CEx județean al PSD Caraș-Severin: ”pe de altă parte aș vrea să vă spun că a fost propusă și votată retragerea sprijinului politic din poziția de consilieri județeni a domnilor Gabriel Dinu și Lenuța Ciurel. Motivul a fost acela că cei doi consilieri județeni au atacat coasta în mediul online și în presă și au adus prejudicii grave imaginii partidului având în vedere că au atacat președintele partidului, premierul României și candidatul nostru la președinția României.

Pentru o optimizare a echipei de la Consiliul județean am propus retragerea sprijinului politic din funcția de vicepreședinte al Consiliului județean a domnului Flavius Nedelcea. Acesta va rămâne în continuare consilier județean din partea partidului Social democrat Caraș Severin, iar ca o nouă propunere pentru funcția de vicepreședinte aferentă partidului Social democrat a fost votat domnul Pîrvulescu care este consilier județean în momentul de față și este președintele PSD Mehadia” a mai explicat liderul județean al PSD.

Articolul precedentMinistrul Cuc a descălecat în Caraș-Severin pentru a treia oară VIDEO
Articolul următorALERTĂ! Ministrul interimar al educației a emis un ordin privind monitorizarea UEM