Nerespectarea interdicției temporare de circulație instituite pe un anumit segment de drum public se sancționează cu amenzi cuprinse între 870 și 1160 de lei și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 60 de zile.

Polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au identificat doi conducători auto care nu au respectat semnificația indicatoarelor rutiere care interzic accesul pe DN 57, în zona localității Cozla, unde drumul este închis temporar din cauza alunecărilor de teren, deplasându-se cu autoturismele prin zona închisă, fără a ține cont de pericolele existente, potrivit IPJ Caraş-Severin.

Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce, pentru 60 de zile.

Aceeași sancțiune contravențională va fi aplicată și persoanei al cărei autoturism apare în imaginile postate în spațiul public, în timp ce se deplasa în zona respectivă, fiind demarată procedura de stabilire a identității conducătorului auto în cauză.

„Vă reamintim că DN 57 rămâne închis în zona Berzasca, până la redeschiderea în siguranță a circulației pe acel segment.

Respectați semnalizarea instituită! Nu vă expuneți și nu vă puneți viața în pericol!

Până la anunțarea unor noi măsuri, se circulă în continuare deviat pe ruta: DN 6 Orșova – DN 6 – DN 57B – Oravița – DN 57 – Moldova Nouă.

Polițiștii rutieri desfășoară în continuare activități de patrulare în zonă pentru prevenirea producerii unor evenimente nedorite”, a precizat sursa.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentOuăle se vor scumpi considerabil în România, avertizează Autoritatea Europeană pentru Siguranță Alimentară
Articolul următorCopii din Timișoara, salvați de jandarmii montani din Caraș-Severin, după ce au rămas blocaţi pe Muntele Mic, din cauza viscolului şi a ninsorii